VIP Car Handwash

40.00

Wij zijn gespecialiseerd in VIP hand carwash en beschikken over meer dan 20 jaar ervaring op professioneel autowas niveau.

Door de jaren heen hebben wij onze eigen identieke manier gevonden om zo d.m.v. ervaring, professionele detail producten uit Italië en heel veel liefde voor het vak uw voertuig tot het uiterste te kunnen wassen en in een perfecte staat weer aan u terug te kunnen geven. Het eindresultaat zal u na elke wasbeurt keer op keer verbazen en tevreden stellen. Vanzelfsprekend is dit niet te vergelijken met een standaard zelf-wasbeurt of een wasbeurt in de autowasstraat.

Kleine krasjes, beschadigingen/aantastingen van o.a. de sierlijsten en de kunststof delen komen bij ons niet voor aangezien wij speciale detail producten gebruiken die ervoor zorgen dat juist delen op een veilige maar juiste manier gereinigd kunnen worden.

Met onze nieuwste stoomextractiereiniger de TCE C35 staan wij voor uw klaar om het voertuig d.m.v de nieuwste technologie op wasgebied op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier te kunnen voorreinigen voor het detailen. Door zijn krachtige prestaties met uiterste precisie gecombineerd met onze kennis en ervaring wordt uw voertuig nog schoner dan voorheen. En dit alles zonder water en wasproducten!

Inhoud pakket VIP Car Handwash:

– Velgen 3 keer reinigen
– Banden reinigen
– Reinigen lakwerk
– Drogen lakwerk dmv lucht en speciale droogdoek
– Reinigen deursponningen
– Interieur stofzuigen
– Interieur met lucht reinigen
– Interieur stofzuigen
– Geurspray
– Vloermatten stofzuigen
– Dashboard reinigen
– Ramen reinigen

Afspraak maken? Bel 06 410 40 900.

Carshine Noord Appingedam / Delfzijl / Groningen
Uw auto met de hand laten wassen

Type voertuig

Auto, SUV, Bedrijfswagen, Bus