#SAM + #HPC Ceramic Hydrophobic Coating

975.00

#SAM Keramische hydrofobe coating

Keramische (glas) coating biedt de ultieme bescherming voor je autolak en vormt een ijzersterke laag keramische (glas) coating. Het verschil tussen een wax of een nanocoating is dat keramische (glas) coating een zeer langdurige bescherming op de lak geeft. Glascoating is de nieuwste generatie van lakbescherming voor je auto.

Inbegrepen bij de behandeling:
– VIP carwash
– High-end polijsten lakwerk
– Ontvetten lakwerk
– Aanbrengen coating

#SAM is een zogeheten type stand-alone coating die dankzij de “Self-Assembled Monolayer” -technologie, als een enkele laag kan worden aangebracht. Op deze manier wordt een effectieve chemisch-fysische bescherming op elk type carrosserie gegarandeerd.

#SAM Keramische hydrofobe coating een onmisbare lakbescherming

#SAM – De beste balans tussen fysieke bescherming en hydrofobe prestaties. #SAM Keramische (glas) coating is om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf (pekel, zout, UV, vuil etc.).

Bij het detailen van een auto kan kwaliteit niet zonder persoonlijke aandacht. En daarom denken wij bij elke behandeling met je mee. Vakmanschap, passie, onze jarenlange ervaring en het uitsluitend gebruiken van A-merken zijn de elementen waarmee wij ons onderscheiden van andere autopoetsbedrijven.

Het aantal producten dat beweert een goede keramische (glas) coating te zijn worden steeds groter. Maar zijn al die B-merken wel zo goed als ze beweren? En wat zijn de kenmerken zoals de slijtvastigheid, hardheid en de duurzaamheid? Carshine Noord maakt uitsluitend gebruik van een A-merk keramische (glas) coating die al jarenlang wereldwijd vertegenwoordigt wordt en uitmuntende testresultaten heeft behaald. De #Labocosmetica-coatings werden eerst onderworpen aan verschillende stresstests in het laboratorium en vervolgens direct in het veld dankzij de samenwerking van verschillende internationale detailers.

#SAM kan na minimaal 2 uur versterkt worden met #HPC om het hoogst mogelijke beschermingsniveau te bereiken.

#SAM + #HPC

Dankzij de “nano-hydrogel-systeem” technologie creëert #HPC een hydrofoob membraan met een polymere matrix die bestaat uit “bouwstenen”, die roosters vormen en bij kamertemperatuur direct aan het oppervlak hechten, waardoor een zeer resistente en elastische laag ontstaat. #HPC is bestand tegen chemische, zout- en uv-straling die corrosie en niet-verwijderbare vlekken veroorzaken. Het onderscheidende kenmerk van #HPC is het antistatische en aangroeiwerende vermogen, waardoor de auto langer schoon blijft. De #HPC coating kan alleen worden aangebracht of als beschermend middel op andere labocosmetica coatings (topcoating). Dit membraan creëert een driedimensionale glans die zorgt voor een diepe glans en die de kleur van de verf versterkt.

Minimale duur van #SAM + #HPC is 60.000 km of 4 jaar

Met onze nieuwste aanwinst de Rupes Bigfoot Mark 3 kunnen wij het lakwerk van het voertuig in de meest haalbare detailing staat aan u afleveren. De excentrisch roterende beweging voorkomt dat lak teveel opwarmt en garandeert een hologramvrij resultaat. De combinatie van de Rupes Bigfoot Mark 3 en de hoogwaardige kwaliteitsproducten van #LaboCosmetica brengen het lakwerk van de auto in een verbluffende staat.

Wat mag je verwachten van de coating?
– Makkelijker en sneller wassen
– Zeer hoge glans en reflectie van de lak
– Extreme vuilafstotende verzegeling van de lak
– Het lakwerk blijft bijzonder mooi gedurende de garantie periode
– Minder krasjes (het is niet zo dat de auto niet meer kan krassen)
– De auto blijft langer schoon door de zelfreinigende werking
– Insecten en vuil kunnen vele malen minder aanhechten op het lakwerk

CERTIFICAAT MET 4 JAAR GARANTIE

Prijs per behandeling normale personen auto is vanaf €975,-
Toeslag bus of SUV €50,-

* Extra polijstbeurt met de rotary polijstmachine + wollen pad en Audace (polijstpasta) €85,- extra. Voor een maximaal resultaat i.v.m. het verwijderen van de krassen in het lakwerk.

Boten, caravans, campers en motoren op aanvraag.

Afspraak maken? Bel 06 410 40 900.

Carshine Noord Appingedam / Delfzijl / Groningen
Aanbrengen keramische coating (glascoating) auto / motorfiets.