Schoenen stomen

vanaf: 24.95

Schoenen laten reinigen door onze speciale stoomreiniger

Zowel leer, suède, nubuck als stof kunnen wij professioneel reinigen

Krijg je dat vuil of vlekken niet meer uit je sneakers? En trek je ze daarom liever niet meer aan? Schoenen worden vies. En dan kun je ze in de wasmachine doen. Maar dit gaat maar al te vaak fout. Beter is het reinigen van schoenen met de hand. En heb je echt diep ingetrokken vervuiling dan is het reinigen van schoenen met een stoomreiniger de oplossing.

Vieze leren schoenen? Hardnekkige vlekken in suède schoenen? Witte sneakers die niet meer wit maar grauw zijn? Dit komt door vuil en verkleuring. Op den duur worden schoenen vuiler en vuiler tot je de schoenen op een gegeven moment niet meer aantrekt en nieuwe koopt. Bespaar geld en laat je schoenen professioneel reinigen door ze te laten stomen.

Wij bieden drie verschillende pakketten:

  • Standaard: lichte verontreiniging
  • Comfort: gemiddelde verontreiniging
  • Premium: zware verontreiniging en vlekken

Onze stoomreiniger is een speciale machine voor het reinigen van alle soorten schoenen. Met onze stoomreiniger kunnen we niet alleen leer reinigen, maar ook suède schoenen, nubuck schoenen en sneakers. De stoomreiniger krijgt praktisch alles schoon. Door een combinatie van stoom onder hoge druk en zeer hoge temperatuur zorgt ervoor dat het vuil loslaat van leer, suède of nubuck en kan het de meeste vlekken verwijderen. Stoomreiniging is één van de meest effectieve en veilige manieren om schoenen te reinigen. Het is een effectieve manier om vuil, vlekken en geur te verwijderen zonder de schoen te beschadigen. Het is ook een veilige manier om schoenen schoon te maken omdat er geen agressieve chemicaliën gebruikt wordt.

  • Standaard Cleaning Pakket – (EUR 24,95)
  • Comfort Cleaning Pakket – (EUR 34,95)
  • Premium Cleaning Pakket – (EUR 44,95)
  • Sneaker Collection (6 paar schoenen) Pakket – (EUR 249)

Het Sneaker Collection (6 paar schoenen) Pakket is de Premium Cleaning Pakket.

Vraag naar de mogelijkheden.
Afspraak maken? Bel 06 410 40 900.

Appingedam / Delfzijl / Groningen
Professioneel reinigen van schoenen

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
Reiniging

Standaard Cleaning Pakket, Comfort Cleaning Pakket, Premium Cleaning Pakket, Sneaker Collection Pakket