#BLINDO + #HPC Ceramic Coating

1,750.00

#BLINDO

#Blindo is een nieuw coatingconcept: het creëert een ultrafijne, transparante laag die de hydrofobe eigenschappen van het oppervlak verhoogt en beter bestand is tegen de aanhechting van zoutafzettingen (kalksteen) en tegen de inwerking van bijtende stoffen (regen, zouten, detergenten, enz.). #BLINDO heeft een grote chemische stabiliteit voor verbeterde duurzaamheid in de tijd.

De innovatieve formule op basis van een complexe hars met een hoog molecuulgewicht, met een siloxaan “kern” met een polyhedrale 3D “kooistructuur” zorgt voor effectieve gelaagdheid, verbeterde stijfheid van de verknoping, thermische weerstand en hoge bescherming en weerstand tegen slijtage, die superieur is aan die van traditionele fysieke anorganische coatings. Dankzij zijn complexe moleculaire structuur hecht het, eenmaal in contact met de carrosserie, snel aan het oppervlak (Nano-Link) dat, in combinatie met de nieuwe SFC zelfsnelhardende technologie, biedt het een sluittijd van slechts 30 minuten. Dus geen uren wachten tot de coating klaar is! Bovendien kan het dankzij zijn ultrasnelle polymerisatie ook worden toegepast in omgevingen met een lage werktemperatuur, waardoor het gebruik van UV-lampen wordt vermeden.

Door de toepassing van twee lagen #BLINDO wordt de reparatietechnologie geactiveerd. Net als een normale blanke lak kan deze worden gepolijst, opnieuw aangebracht of versterkt met onze #HPC overcoat, zonder schuren, zodat reparaties zelfs na een jaar of na 15.000 km kunnen worden uitgevoerd. #BLINDO beschermt de verf en laat een glanzende glasachtige afwerking achter die lijkt op die van snoep. #BLIONDO is onze Premium Base Coat die wordt gebruikt om de volgende lagen te versterken tot een extreem hard oppervlak is bereikt. #BLINDO zorgt voor zeer hoge prestaties en een looptijd van minimaal 30.000 km zonder onderhoud en is compatibel met de hele Labocosmetica coatinglijn.

#HPC

Dankzij de “nano-hydrogel-systeem” technologie creëert #HPC een hydrofoob membraan met een polymere matrix die bestaat uit “bouwstenen”, die roosters vormen en bij kamertemperatuur direct aan het oppervlak hechten, waardoor een zeer resistente en elastische laag ontstaat. #HPC is bestand tegen chemische, zout- en uv-straling die corrosie en niet-verwijderbare vlekken veroorzaken. Het onderscheidende kenmerk van #HPC is het antistatische en aangroeiwerende vermogen, waardoor de auto langer schoon blijft. De #HPC coating kan alleen worden aangebracht of als beschermend middel op andere labocosmetica coatings (topcoating). Dit membraan creëert een driedimensionale glans die zorgt voor een diepe glans en die de kleur van de verf versterkt.

Inbegrepen bij de behandeling:
– VIP carwash
– high-end polijsten lakwerk
– ontvetten lakwerk
– aanbrengen coating

Bij het detailen van een auto kan kwaliteit niet zonder persoonlijke aandacht. En daarom denken wij bij elke behandeling met je mee. Vakmanschap, passie, onze jarenlange ervaring en het uitsluitend gebruiken van A-merken zijn de elementen waarmee wij ons onderscheiden van andere autopoetsbedrijven.

Het aantal producten dat beweert een goede coating te zijn worden steeds groter. Maar zijn al die B-Merken wel zo goed als ze beweren? En wat zijn de kenmerken zoals de slijtvastigheid, hardheid en de duurzaamheid? CarShine Noord maakt uitsluitend gebruik van een A-merk coating die al jarenlang wereldwijd vertegenwoordigt wordt en uitmuntende testresultaten heeft behaald. De #Labocosmetica-coatings werden eerst onderworpen aan verschillende stresstests in het laboratorium en vervolgens direct in het veld dankzij de samenwerking van verschillende internationale detailers.

Minimale duur van #BLINDO + #HPC is 100.000 km of 6 jaar

Met onze nieuwste aanwinst de Rupes Bigfoot Mark 3 kunnen wij het lakwerk van het voertuig in de meest haalbare detailing staat aan u afleveren. De excentrisch roterende beweging voorkomt dat lak teveel opwarmt en garandeert een hologramvrij resultaat. De combinatie van de Rupes Bigfoot Mark 3 en de hoogwaardige kwaliteitsproducten van #LaboCosmetica brengen het lakwerk van de auto in een verbluffende staat.

Wat mag je verwachten van de coating?
– Makkelijker en sneller wassen
– Zeer hoge glans en reflectie van de lak
– Extreme vuilafstotende verzegeling van de lak
– Het lakwerk blijft bijzonder mooi gedurende de garantie periode
– Minder krasjes (het is niet zo dat de auto niet meer kan krassen)
– De auto blijft langer schoon door de zelfreinigende werking
– Insecten en vuil kunnen vele malen minder aanhechten op het lakwerk

CERTIFICAAT MET 6 JAAR GARANTIE

Prijs per behandeling normale personen autois vanaf €1750,-
Toeslag bus of SUV €50,-

* Extra polijstbeurt met de rotary polijstmachine + wollen pad en Audace (polijstpasta) €85,- extra. Voor een maximaal resultaat i.v.m. het verwijderen van de krassen in het lakwerk.

Afspraak maken? Bel 06 410 40 900.

Carshine Noord Appingedam / Delfzijl / Groningen
Aanbrengen keramische coating (glascoating) auto / motorfiets.