VIP Car Handwash PRO+

75.00

Wij zijn gespecialiseerd in VIP hand carwash en beschikken over meer dan 20 jaar ervaring op professioneel autowas niveau.

Door de jaren heen hebben wij onze eigen identieke manier gevonden om zo d.m.v. ervaring, professionele detail producten uit Italië en heel veel liefde voor het vak uw voertuig tot het uiterste te kunnen wassen en in een perfecte staat weer aan u terug te kunnen geven. Het eindresultaat zal u na elke wasbeurt keer op keer verbazen en tevreden stellen. Vanzelfsprekend is dit niet te vergelijken met een standaard zelf-wasbeurt of een wasbeurt in de autowasstraat.

Kleine krasjes, beschadigingen/aantastingen van o.a. de sierlijsten en de kunststof delen komen bij ons niet voor aangezien wij speciale detail producten gebruiken die ervoor zorgen dat juist delen op een veilige maar juiste manier gereinigd kunnen worden.

Met onze nieuwste stoomextractiereiniger de TCE C35 staan wij voor uw klaar om het voertuig d.m.v de nieuwste technologie op wasgebied op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier te kunnen voorreinigen voor het detailen. Door zijn krachtige prestaties met uiterste precisie gecombineerd met onze kennis en ervaring wordt uw voertuig nog schoner dan voorheen. En dit alles zonder water en wasproducten!

Inhoud pakket VIP Car Handwash:

– Velgen 3 keer reinigen
– Banden reinigen
– Reinigen lakwerk
– Drogen lakwerk d.m.v. lucht en speciale droogdoek
– Reinigen deursponningen
– Interieur stofzuigen
– Interieur met lucht reinigen
– Interieur stofzuigen
– Geurspray
– Vloermatten stofzuigen
– Dashboard reinigen
– Ramen reinigen

VIP Car Handwash PRO+ bevat de extra’s:

– Banden op kleur gebracht / beschermd
– Complete dashboard gestoomd
– Deuren gestoomd
– Binnenkant deurstijlen gestoomd
– Voetpedalen gestoomd
– Stuur gestoomd
– Lakwerk gewassen d.m.v. 3ph® gecombineerde systeem van #Labocosmetica®

1. Primus Foam voorwas
2. Purifica Decontamineer behandeling
3. Semper/Revitax (was&coat) lakbescherming

Wat is de Labocosmetica 3ph® gecombineerde autowascyclus?

Het 3ph® gecombineerde systeem van #Labocosmetica® is ontworpen om detailers te helpen tijdens één van de belangrijkste stappen in de autoverzorging, of de auto nu beschermd is of niet, namelijk het wassen. Bij het wassen is een grondige reiniging essentieel. Maar om het vuil en de verontreinigingen die zich op de carrosserie hebben opgehoopt te verwijderen, is het vaak nodig een product met een specifieke pH-waarde te gebruiken.

Door het gebruik van de 3ph® gecombineerde systeem van #Labocosmetica verkrijgen we de volgende voordelen:

  • Een Alkalische pH verwijdert alle resten van organische oorsprong, zoals straatvuil, olie en muggen;
  • Een neutrale pH zal statisch vuil verwijderen tijdens de mechanische actie;
  • Een zure pH verwijdert alle resten van anorganische oorsprong, zoals kalk, watersporen en resten van zure regen;

De 3ph® gecombineerde systeem van #Labocosmetica werkt op alle soorten vuil en verontreinigingen, ontsmet de lak en verwijdert alle minerale zouten, straatvuil, kalksteen, zure regenresten en chemische verontreinigingen die niet altijd zichtbaar zijn voor het menselijk oog, die de kleur doen verbleken en de prestaties van de eerder aangebrachte bescherming verminderen. De 3ph® gecombineerde systeem van #Labocosmetica gebruikt een innovatieve methode op basis van de pH van elk van onze producten om vuil en verontreinigingen gericht en effectief te verwijderen, maar zonder de eerder aangebrachte beschermende producten aan te tasten. Ze zijn ook veilig in gebruik, omdat ze gecertificeerd zijn om veilig gebruik te garanderen, zelfs op delicate lakken en oppervlakken.

Afspraak maken? Bel 06 410 40 900.

Carshine Noord Appingedam / Delfzijl / Groningen
Uw auto met de hand laten wassen

Type voertuig

Auto, SUV, Bedrijfswagen, Bus