#Primus, Foam Prewash 1000 ML

17.50

Was zelf uw auto op dezelfde manier zoals wij dat doen bij CarshineNoord met deze 1L Primus van #LaboCosmetica uit Italië.

#PRÌMUS heeft een reinigingskracht en gebruiksveiligheid bovenaan zijn categorie. Het elimineert gemakkelijk resten van vliegen, harsen, en zelfs het meest verankerde vervuiling, zonder mechanische reiniging. #PRÌMUS is zeer veelzijdig in verschillende gebruiksverdunningen: het kan velgen, wielkasten en de meest delicate delen van de carrosserie reinigen. Met het schuimpistool creëert het een hechtend schuim, compact en nat, waardoor het snel oplossen van vuil met grote gemakkelijk uit te spoelen.

Bovendien kan het dankzij zijn lage verdampingseigenschappen ook worden aangebracht met normale spraydispensers, waardoor vervelende productresten worden voorkomen die tijdens de droogfase worden gedroogd. #PRÌMUS is de eerste voorwas ter wereld die de VDA-certificering behaalt, een onafhankelijke Duitse instantie die de compatibiliteit van chemische producten met de meest delicate materialen op auto’s en motorfietsen certificeert. #PRÌMUS is in feite een alkalisch reinigingsmiddel (pH11) vrij van bijtende zouten. Het behoudt zijn uitstekende kwaliteiten in volledige veiligheid op elke type carrosserie en elk materiaal, zelfs het meest delicate element op sportwagens en motorfietsen.

#PRÌMUS dankzij de speciale Ph 11-formule kan zonder contra-indicaties worden gebruikt op oppervlakken die zijn behandeld met waxes, sealants of coatings. #PRÌMUS is het resultaat van onderzoek en ontwikkeling van de MAFRA-laboratoria en is grondig getest in samenwerking met de meest prestigieuze fabrikanten van sportwagens wereldwijd.

Uitverkocht

Categorie: