SAM Ceramic Hydrophobic Coating

SAM Ceramic Hydrophobic Coating
0 Reviews | Review toevoegen

#SAM Keramische hydrofobe coating Omschrijving #SAM is een type stand-alone coating die dankzij de "Self-Assembled Monolayer" -technologie waarop het is gebaseerd, als een enkele laag kan worden ...

€ 550,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
#SAM
Keramische hydrofobe coating

Omschrijving

#SAM is een type stand-alone coating die dankzij de "Self-Assembled Monolayer" -technologie waarop het is gebaseerd, als een enkele laag kan worden aangebracht, waardoor een effectieve chemisch-fysische bescherming op elk type carrosserie wordt gegarandeerd. 
Eenmaal aangebracht op het oppervlak vormt #SAM spontaan een coating dankzij chemische adsorptie en door de zelforganisatie van organische moleculen bestaande uit reactieve "hoofdgroepen" en geselecteerde "functionele" chemische groepen (gefunctionaliseerde moleculen) om de beste balans te verkrijgen tussen fysieke bescherming en hydrofobe prestaties.
Toepassing op speciaal geprepareerde oppervlakken is noodzakelijk om de actieve oppervlaktelocaties waarmee #SAM een stabiele chemische binding zal vormen “vrij te maken” en zo de best mogelijke prestatie te verkrijgen in termen van effectiviteit en duurzaamheid.

De #Labocosmetica-coatings werden eerst onderworpen aan verschillende stresstests in het laboratorium en vervolgens direct in het veld dankzij de samenwerking van verschillende internationale detailers.
We hebben de steden met de meest extreme klimatologische omstandigheden ter wereld geselecteerd: Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) voor de verzengende hitte en de zandstormen, Delhi (India) en Manilla (Filippijnen) voor de verstikkende smog en de tropische hitte, Moskou (Rusland) en Göteborg (Zweden) voor de kou en de wegomstandigheden, naast de grote Europese hoofdsteden waar de klimatologische en wegomstandigheden zeker normaler zijn.
Opgemerkt moet worden dat het gedurende de gehele duur van de tests niet altijd mogelijk was om te voldoen aan het door ons aanbevolen onderhoudsprogramma voor coatings.
Hierdoor konden we de toestand van het behandelde oppervlak in de ergste situatie verifiëren.

Op basis van deze gegevens kunnen we daarom stellen dat:
- Minimale duur van #SAM is 30.000 km of 2 jaar

Met onze nieuwste aanwinst de Rupes Bigfoot Mark 2 kunnen wij het lakwerk van het voertuig in de meest haalbare detailing staat aan u afleveren.

De excentrisch roterende beweging voorkomt dat lak teveel opwarmt en garandeert een hologramvrij resultaat.

De combinatie van de Rupes Bigfoot Mark 2 en de hoogwaardige kwaliteits producten van LaboCosmetica brengen het lakwerk van de auto in een verbluffende staat.


Voordelen na behandeling:

- Het lakwerk blijft bijzonder mooi gedurende de garantie periode.
- Zichtbare diepere glans van de lak.
- Extreme vuilafstotende verzegeling van de lak.
- Insecten en vuil kunnen vele malen minder aanhechten op het lakwerk.
- CERTIFICAAT MET 2 JAAR GARANTIE


Prijs per behandeling normale personen auto €550,-
Toeslag bus of SUV €50,-


* Extra polijstbeurt met de rotary polijstmachine + wollen pad en Audace €50,- extra.
(Voor een maximaal resultaat ivm het verwijderen van de krassen in het lakwerk)Inbegrepen bij de behandeling wassen auto, polijsten lakwerk, ontvetten lakwerk, aanbrengen coating.


Boten, caravans, campers en motoren op aanvraag. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Interieur stoomreingen COVID-19

Interieur stoomreingen COVID-19

Desinfectie van het interieur d.m.v. onze stoomextractiereiniger voor het COVID-19 (Coronavirus)
Inbegrepen: Compleet dashboard, stuurwiel, deurgrepen, versnellingpook, armsteun en zonneklep.

Zo bent u verzekerd van een maximaal behaalbaar resultaat op profesioneel reinigings niveau.

Prijs €15,-

Wilt u uw interieur ook gereinigd hebben d.m.v. stoom?

Maak dan snel een afspraak via 0641040900
Of kom langs bij ons in de shop.