Blindo + HPC Ceramic Hydrophobic Coating

Blindo + HPC Ceramic Hydrophobic Coating
0 Reviews | Review toevoegen

  Blindo is een nieuw coatingconcept: het creëert een ultrafijne, transparante laag die de hydrofobe eigenschappen van het oppervlak verhoogt en beter bestand is tegen de aanhechting van zoutafz...

€ 1.750,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

 

Blindo is een nieuw coatingconcept: het creëert een ultrafijne, transparante laag die de hydrofobe eigenschappen van het oppervlak verhoogt en beter bestand is tegen de aanhechting van zoutafzettingen (kalksteen) en tegen de inwerking van bijtende stoffen (regen, zouten, detergenten, enz.). Het heeft ook een grotere chemische stabiliteit voor verbeterde duurzaamheid in de tijd. De innovatieve formule op basis van een complexe hars met een hoog molecuulgewicht, met een siloxaan "kern" met een polyhedrale 3D "kooistructuur" zorgt voor effectieve gelaagdheid, verbeterde stijfheid van de verknoping, thermische weerstand en hoge bescherming en weerstand tegen slijtage, die superieur is aan die van traditionele fysieke anorganische coatings. Dankzij zijn complexe moleculaire structuur hecht het, eenmaal in contact met de carrosserie, snel aan het oppervlak (Nano-Link) dat, in combinatie met de nieuwe SFC zelfsnelhardende technologie, biedt het een sluittijd van slechts 30 minuten: geen uren wachten tot de coating klaar is! Bovendien kan het dankzij zijn ultrasnelle polymerisatie ook worden toegepast in omgevingen met een lage werktemperatuur, waardoor het gebruik van UV-lampen wordt vermeden.
Door toepassing van 2 lagen BLINDO wordt de reparatietechnologie geactiveerd. Net als een normale blanke lak kan deze worden gepolijst, opnieuw aangebracht of versterkt met onze HPC-overcoat, zonder schuren, zodat reparaties zelfs na een jaar of na 15.000 km kunnen worden uitgevoerd. Blindo beschermt de verf en laat een glanzende glasachtige afwerking achter die lijkt op die van snoep. Blindo  is onze Premium Base Coat die wordt gebruikt om de volgende lagen te versterken tot een extreem hard oppervlak is bereikt. Blindo zorgt voor zeer hoge prestaties en een looptijd van minimaal 30.000 km zonder onderhoud en is compatibel met de hele Labocosmetica coatinglijn.

 

HPC dankzij de "nano-hydrogel-systeem" -technologie creëert het een hydrofoob membraan met een polymere matrix die bestaat uit "bouwstenen", die roosters vormen en bij kamertemperatuur direct aan het oppervlak hechten, waardoor een zeer resistente en elastische laag ontstaat.
HPC  is bestand tegen chemische, zout- en uv-straling die corrosie en niet-verwijderbare vlekken veroorzaken. Het heeft ook aangroeiwerende eigenschappen. Het onderscheidende kenmerk is het antistatische en aangroeiwerende vermogen, waardoor de auto langer schoon blijft.
De  HPC coating kan alleen worden aangebracht of als beschermend middel op andere labocosmetica coatings (topcoating). Dit membraan creëert een driedimensionale glans die zorgt voor een diepe glans en die de kleur van de verf versterkt.

De Labocosmetica-coatings werden onderworpen aan verschillende stresstests, eerst in het laboratorium en daarna direct in het veld.

We hebben de steden met de meest extreme klimatologische omstandigheden ter wereld geselecteerd: Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) voor de verzengende hitte en zijn zandstormen, Delhi (India) en Manila (Filippijnen) voor de verstikkende smog en de tropische hitte, Moskou (Rusland) ) en Göteborg (Zweden) voor de kou en de wegomstandigheden, naast de grote Europese hoofdsteden waar de klimatologische omstandigheden en de wegomstandigheden zeker normaler zijn.

Op basis van deze gegevens kunnen we daarom stellen dat:

Duur van BLINDO + HPC is 100.000 km of 6 jaar

Met onze nieuwste aanwinst de Rupes Bigfoot Mark 2 kunnen wij het lakwerk van het voertuig in de meest haalbare detailing staat aan u afleveren.

De excentrisch roterende beweging voorkomt dat lak teveel opwarmt en garandeert een hologramvrij resultaat.

De combinatie van de Rupes Bigfoot Mark 2 en de hoogwaardige kwaliteits producten van LaboCosmetica brengen het lakwerk van de auto in een verbluffende staat.


Voordelen na behandeling:

- Het lakwerk blijft bijzonder mooi gedurende de garantie periode.
- Zichtbare diepere glans van de lak.
- Extreme vuilafstotende verzegeling van de lak.
- Insecten en vuil kunnen vele malen minder aanhechten op het lakwerk.
- CERTIFICAAT MET 6 JAAR GARANTIE


Prijs per behandeling normale personen auto €1750,-
Toeslag bus of SUV €50,-


* Extra polijstbeurt met de rotary polijstmachine + wollen pad en Audace €50,- extra.
(Voor een maximaal resultaat ivm het verwijderen van de krassen in het lakwerk)Inbegrepen bij de behandeling wassen auto, polijsten lakwerk, ontvetten lakwerk, aanbrengen coating.


Boten, caravans, campers en motoren op aanvraag.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Interieur stoomreingen COVID-19

Interieur stoomreingen COVID-19

Desinfectie van het interieur d.m.v. onze stoomextractiereiniger voor het COVID-19 (Coronavirus)
Inbegrepen: Compleet dashboard, stuurwiel, deurgrepen, versnellingpook, armsteun en zonneklep.

Zo bent u verzekerd van een maximaal behaalbaar resultaat op profesioneel reinigings niveau.

Prijs €15,-

Wilt u uw interieur ook gereinigd hebben d.m.v. stoom?

Maak dan snel een afspraak via 0641040900
Of kom langs bij ons in de shop.